35. PLANINA GREBEN (PROKLETIJE) Velji vrh 08/08/2014

Dana 09. avgusta 2014. godine, planinari iz Planinarskog kluba ,, Era ,,iz Užica  u sastavu: Pecikoza Slavica, Milinković Nenad, Stefanović Slobodan (vodič u Planinarskom klubu ,, Era ,, iz Užica) i Stefanović Aleksa su izvršili uspon na Velji vrh (2196 m), vrh planine Greben u masivu Zeletina. Uspon je bio iz pravca Grnčara, preko sela Zagrađe, ispod vrhova Mala i Velika Jerina, zatim preko strmog dola zvanog Ljuk Perin, Plane, Solila i pored katuna u Čardaku i Malog jezera.

GPS TREK SA OVE AKCIJE MOŽETE SKINUTI OVDE

36. PLANINA BOR (PROKLETIJE) vrh Kadis 09/08/2014

Dana 09. avgusta 2014. godine, planinari iz Planinarskog kluba ,, Era ,,iz Užica : Milinković Nenad i Stefanović Slobodan (vodič) su izvršili uspon na vrhove: Bor (Kadis) (2106 m) i Ćemena (2036 m) na planini Bor u masivu Prokletija. Uspon je bio iz pravca Gusinja, preko sela Kolenoviće, preko Huljeve livade i Radovana.

GPS TREK SA OVE AKCIJE MOŽETE SKINUTI OVDE

37. STOLOVI vrh Usovica 30/08/2014

Dana 30. avgusta 2014. godine, ekipa iz Planinarskog kluba ,, Era ,, iz Užica u sastavu: Petrović Slađana, Pecikoza Slavica, Vukotić Slađana, Popović Saša, Milinković Nenad i Stefanović Slobodan (vodič u ) je zajedno sa Radom Vukosavljević iz PSD ,,Gvozdac,, iz Kraljeva (vodič ovog uspona) i Ljiljom Đorđević iz PSD ,,Ljukten,, iz Trstenika izvršila uspon na Usovicu (1375 m.n.v.), najviši vrh planine Stolovi kod Kraljeva.

GPS TREK SA OVE AKCIJE MOŽETE SKINUTI OVDE

38. STUDENA PLANINA vrh Kavgalija 31/08/2014

U nedelju 31. avgusta 2014. godine, planinarska ekipa PK ,,Era,, iz Užica u sastavu: Petrović Slađana, Pecikoza Slavica, Vukotić Slađana, Popović Saša, Milinković Nenad i Stefanović Slobodan (vodič) je zajedno sa Radom i Milutinom Vukosavljević iz PSD ,,Gvozdac,, iz Kraljeva (vodiči današnjeg uspona) i Janjušom i Ruškom iz PEK ,,Gora,, iz Kragujevca i Miljkom Čajetincem iz Kraljeva izvršila uspon na Kavgaliju (1355 m.n.v.), najviši vrh Studene planine kod Kraljeva. Za dobre utiske i raspoloženje, možemo biti zahvalni gostoprimljivim i jako uslužnim domaćinima Radi i Vukasu.

GPS TREK SA OVE AKCIJE MOŽETE SKINUTI OVDE