9. ZVEZDA vrh Galinik 06/04/2014

Dvanaest planinara ( Pecikoza Slavica, Janković Vesna, Milinković Nenad, Lazić Ana, Lapčević Ana, Petrović Slađana, Đokić Nada, Ristanović Zoran, Krivokuća Milanka, Nikolić Rajka i Dragan i vodič Stefanović Slobodan) su 06. aprila 2014. godine učestvovali u planinarskoj akciji na Zvezdi planini. Sa Predovog Krsta smo se popeli na vrh Galinik (1305 m) i obišli selo Jagošticu i niz prelepih vidikovaca prema kanjonima reke Drine i Brusnice.

GPS TREK SA OVE AKCIJE MOŽETE SKINUTI OVDE

10. LJESKOVAC vrh Drinčino brdo 21/04/2014

Planinarska akcija organizovana na području koji pripada masivu Ljeskovca. Iz Užica smo se vozilom prevezli do sela Jelača kod Kratova (put Kokin Brod-Priboj), a zatim smo nastavili peške do zaseoka i pašnjačkog platoa zvanog Brezna. Spustili smo se niz tok Brezanske reke nedaleko od njenog uliva u Uvac. Povratak u Jelaču preko vrha Drinčino brdo (1027 m.n.v.). Učesnici: Petrović Slađana iz Užica, Milinković Nenad iz Šljivovice i Stefanović Slobodan iz Užica.

GPS TREK SA OVE AKCIJE MOŽETE SKINUTI OVDE

11. PLANINA ORJEN vrh Zubački kabao 02/05/2014

Planinari iz Užica u sastavu: Pecikoza Slavica , Lazić Ana, Milinković Nenad , Jasiković Dragoljub i Stefanović Slobodan su u periodu od 01-05. maja 2014. godine boravili u planinarskom domu, kojim upravlja Planinarsko društvo ,,Vučji zub,, iz Trebinja. Uz veliku pomoć domaćina Saše i Igora, izvršen je uspon sa planinarima iz PK ,,Runolist,, iz Jagodine na najviši vrh Orjena – Zubački kabao (1894 m).

GPS TREK SA OVE AKCIJE MOŽETE SKINUTI OVDE

12. PLANINA LEOTAR vrh Leotar 03/05/2014

Uspon na vrh Leotar (1228 m) na istoimenoj planini u Republici Srpskoj, iznad Trebinja, izvršen je 03. maja 2014. godine. Učesnici uspona iz Planinarskog kluba ,, Era ,, iz Užica: Pecikoza Slavica, Lazić Ana, Jasiković Dragoljub, Milinković Nenad i Stefanović Slobodan .

GPS TREK SA OVE AKCIJE MOŽETE SKINUTI OVDE

13. PLANINA ZVEZDA vrh Panos 11/05/2014

Pet članova Planinarskog kluba ,,Era,, iz Užica (Krivokuća Milanka, Stefanović Slobodan, Pecikoza Slavica, Nenad Milinković i Slađana Petrović) je 11.05.2014. godine gostovalo kod Planinarsko sportskog društva ,,Stolac,, iz Višegrada. Domaćin je ovom prilikom za preko 50 učesnika organizovao uspon na vrh Panos (980 m) u okviru 6. tradicionalne planinarske akcije ,,Prošetajmo rzavskim bregovima,, . Tura je bila duga 18 km i nakon njenog prelaska, učesnici su uživali u zajedničkom ručku. Vođa uspona je bio Janko Samouković iz Višegrada.

GPS TREK SA OVE AKCIJE MOŽETE SKINUTI OVDE